Известие

Collapse
No announcement yet.

Търся махагоновия панел на централната конзола?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Търся махагоновия панел на централната конзола?

Здравейте,

разбиха ми колата и в опитите си да изкорубат CD-то са потрошили това-онова. Та сега търся целия панел да си сменя.

Ако някой има идея, да сподели

?? ????? ? ??????? ???? ?? ?? ?? ???????????? ?? ?? ????? ??? ????? ?? ???????? ? ?? ?? ?????? ????????? ?? ?????????????????
    ________
    Swed
    Last edited by santo_traficante; d.m.y г., 14:49.
    Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

По моргите няма начин да няма колега

Comment

Първоначално публикувано от 156 m-jet
        ?? ??????? ???? ????? ?? ???? ??????
        ?? ???? ??????? ????? ??? 156 ? 166 ? ????? ??? ??????? ????? ?? ???..
        ________
        Volcano Vaporizers
        Last edited by santo_traficante; d.m.y г., 14:49.
        Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

По моргите е абсурд да намери централна конзола, мойта кола е с махагонова конзола и бях търсил по цяла София карбонова за да изхварля старата, че ме дразни супер много, но нямаше никъде а в Ванто е 215лв което е боя пара и се отказах. Все пак ако някой има карбонова конзола с радост бих я взел
          Alfa Romeo 156 2.4 JTD 99’

Comment

Звънял съм само при италянеца и там нямат. Иначе проверих в Т&Н и там е с доставка.

Звънял съм на някой от телефоните тук :
            http://www.alfaromeo-bg.com/forum/viewtopic.php?t=632

Между другото "KiKo" един от тези ми каза, че имал една "сива". Ако взема да намеря карбонова за теб, може да измислим бартер

Има ли някой идеи за морги с италянски коли където да мина да погледна?

Мерси

Comment

Ако намериш карбонова веднага правиме размяната а ако намериш и двете ми кажи къде я има, че да ходя да си я взема

Comment

Първоначално публикувано от KiKo
                По моргите е абсурд да намери централна конзола, мойта кола е с махагонова конзола и бях търсил по цяла София карбонова за да изхварля старата, че ме дразни супер много, но нямаше никъде а в Ванто е 215лв което е боя пара и се отказах. Все пак ако някой има карбонова конзола с радост бих я взел

Няма как да струва 215 лева, освен ако не работат с 200 процента надценка

цената е точно 132,99 лева

Comment

Може и така да е както казваш, но когато ходих до Ванто преди 5 месеца ми казаха, че струва 215лв. Ако верно е 132лв още по-добре за нас

Comment

Мерси. Ще проверя и във Ванто. Иначе някой ако знае автоморги където би могло да има 156ци или пък ако знае за някоя да се разпродава на части да свирка или я по-добре да пише, че да разбера и аз

Comment

Working...
                    X